Σεισμός στις Σέρρες – Έγινε αισθητός και στη Θεσσαλονίκη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σεισμός στις Σέρρες – Έγινε αισθητός και στη Θεσσαλονίκη

Σεισμός έντασης 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε περί τις 9:30 το βράδυ στην περιοχή των Σερρών, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο και το Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην Τερπνή Σερρών, 17 χλμ. νότια της πρωτεύουσας του νομού και σε εστιακό βάθος 5 χλμ.

Την ίδια ώρα το Γεωδυναμικό ινστιτούτο της Αθήνας δίνει τον σεισμό στα 3,5 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version