Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ασθενή που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
«Ένας ασθενής που είχε διαγνωστεί με (τον ιό) Covid-19 δυστυχώς απεβίωσε», ανακοίνωσε ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της Αγγλίας, Κρις Ουίτι, σε δελτίο Τύπου.
Ο ασθενής που νοσηλευόταν στο Ρίντινγκ, στη νότια Αγγλία, ήταν «ένας ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας», διευκρίνισε ο αξιωματούχος.
«Πιστεύουμε ότι μολύνθηκε από τον ιό στη Βρετανία και επιχειρούμε ήδη να ταυτοποιήσουμε τα πρόσωπα με τα οποία ήλθε σε επαφή» συμπλήρωσε ο Ουίτι.
Η Βρετανία έχει προς το παρόν καταγράψει 115 κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

![Βρετανία: Άνδρας συνελήφθη αφού χτύπησε πολλούς πεζούς με το αυτοκίνητο στο Ντέρμπι [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/03/avtomobil-se-vraza-v-minuvachi-v-britanskia-grad-derbi-ima-tejko-postradali-1-150x150.webp)