Η τραγουδίστρια αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει μόνη, ενώ μιλά και για τις επιλογές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
«Πέρασα άσχημα στα προσωπικά μου. Ορκίστηκα και είπα “δεν θα ξανακάνω σχέση”. Γιατί οι πιο πολλοί με ήθελαν για τα λεφτά μου, να αρπάξουν και να με κάνουν κομμάτια» τονίζει η τραγουδίστρια.
Και αποκαλύπτει: «Αυτό το έβλεπα και είπα… “ως εδώ”. Θα είμαι μόνη μου, θα δουλεύω, θα ‘χω τη δουλειά μου αλλά στα προσωπικά μου δεν επιτρέπω σε κανέναν».
Και για την αλλαγή στην εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά που πήρε, δηλώνει: «Το ότι κλείστηκα στον εαυτό μου με έκανε και πήρα τα κιλάκια, το ‘ριξα στο φαϊ. Δηλαδή όταν έχεις μια ευχαρίστηση, μόνο, ε… το περιμένεις και αυτό».

