Μπόρις Τζόνσον: Έβγαλε την Βρετανία από την ΕΕ και τώρα κάνει διακοπές στη Χαλκιδική

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Μπόρις Τζόνσον: Έβγαλε την Βρετανία από την ΕΕ και τώρα κάνει διακοπές στη Χαλκιδική

Προσγειώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πρωινή πτήση της EasyJet από το Λονδίνο, στις 11:30, o πρωταγωνιστής του Brexit Μπόρις Τζόνσον, παρέα με την κόρη και τον γιο του.

Αφού «έβαλε το χεράκι του» για βγει η χώρα του από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στη συνέχεια αποσύρθηκε από την κούρσα της διαδοχής του Κάμερον (πράξη προδοσίας κατά πολλούς υποστηρικτές του Brexit), o αμφιλεγόμενος Μπόρις Τζόνσον ταξίδεψε σήμερα στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει τις διακοπές του στις όμορφες παραλίες της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο voria.gr, ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και νυν ΥΠΕΞ της Βρετανίας προσγειώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πρωινή πτήση της EasyJet από το Λονδίνο, στις 11:30, παρέα με την κόρη και τον γιο του.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο κ. Τζόνσον ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαλαρός με τους επιβάτες και το πλήρωμα, βγάζοντας μαζί τους αρκετές σέλφι. Μάλιστα, ο «Mr Brexit» κράτησε χαμηλό προφίλ κατά την άφιξή του και περίμενε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, ως κοινός θνητός, να παραλάβει τις αποσκευές του, με την παρουσία να μη γίνεται καν αντιληπτή από τους υπαλλήλους του αερολιμένα, παρά την… χαρακτηριστική του κόμμωση.

Ο πιθανότερος προορισμός που επέλεξε για τις διακοπές του είναι η Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version