The Times: Τα μέτρα στη Βρετανία θα παραταθούν ως τουλάχιστον την 7η Μαΐου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
The Times: Τα μέτρα στη Βρετανία θα παραταθούν ως τουλάχιστον την 7η Μαΐου

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντόμινικ Ράαμπ αναμένεται να ανακοινώσει μεθαύριο Πέμπτη ότι τα περιοριστικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να παραμείνουν σε ισχύ ως τουλάχιστον την 7η Μαΐου, έγραψε η εφημερίδα The Times.

Ο Ράαμπ, ο οποίος αντικαθιστά προσωρινά τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αναρρώνει ακόμη μετά τη νοσηλεία του εξαιτίας της μόλυνσής του από τον κορονοϊό, τόνισε χθες ότι δεν αναμένει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε άρση των μέτρων τα οποία εφαρμόζει προτού να είναι βέβαιη πως αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια.

Συνολικά 11.329 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαιτίας της ασθένειας COVID-19, ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας νωρίτερα χθες. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί είναι τουλάχιστον 88.621. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ανάμεσα στα κράτη της Ευρώπης που έχουν υποστεί τα βαρύτερα πλήγματα εξαιτίας της πανδημίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version