Τουσκ: Η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό του γαλλικού λαού

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τουσκ: Η Ευρώπη βρίσκεται στο πλευρό του γαλλικού λαού

Η Ευρώπη στέκει ενωμένη στο πλευρό του γαλλικού λαού και της γαλλικής κυβέρνησης στον αγώνα εναντίον της βίας και του μίσους, τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ σήμερα μετά την επίθεση στη Νίκαια, όπου 75 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας άνδρας οδήγησε ένα φορτηγό πάνω σε ένα πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να δει την εκτόξευση πυροτεχνημάτων το βράδυ της εθνικής εορτής της Γαλλίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Ντιντιέ Ρεντέρ έκανε λόγο για μια «βάρβαρη» επίθεση.

Ο Τουσκ και ο Ρεντέρ έκαναν τις δηλώσεις αυτές στο περιθώριο μιας συνόδου η οποία διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Μογγολίας, την Ουλάν Μπατάρ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version