Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στη Λιθουανία: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βίλνιους λόγω ύποπτου drone – Στον αέρα μαχητικά του ΝΑΤΟ

Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης στην Ζάκυνθο: «Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα»

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης στην Ζάκυνθο: «Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα»

«Τα νεφρά της είναι κατεστραμμένα. Κάνει αιμοκάθαρση κάθε μέρα», τόνισε σε συνέντευξή της στη βρετανική Mirror η μητέρα της 20χρονης Χάνα Πάουελ, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο έπειτα από τη δραματική τροπή που πήραν οι καλοκαιρινές της διακοπές στο Λαγανά της Ζακύνθου όταν φαίνεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού.

Σύμφωνα με τους γιατρούς από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, η 20χρονη, λαμβάνοντας τη σωστή θεραπεία αναμένεται να ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας που προκάλεσε στην υγεία της η ουσία μεθανόλη.

Πιο δυσμενής είναι η πρόβλεψη για την όραση της νεαρής κοπέλας, η οποία έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά. Αυτήν τη στιγμή, το μοναδικό που μπορεί να διακρίνει είναι σκιές και περιγράμματα, κάτι το οποίο ανέφερε και η μητέρα της, Κριστίν, στη βρετανική εφημερίδα.

«Η αστυνομία επικοινώνησε μαζί μας και συμπλήρωσε μια αναφορά. Οι Αρχές πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στη μεθανόλη, αλλά οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη», επεσήμανε η μητέρα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει αεροδιακομιδή, ώστε να μεταφερθεί στην Αγγλία και να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία της.

Το βράδυ του Σαββάτου, στελέχη της Αστυνομίας Ζακύνθου και του τμήματος εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, μετέβησαν στα καταστήματα που διασκέδαζε η άτυχη κοπέλα και πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα μπουκάλια των ποτών.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 20χρονη μετά από ένα βράδυ σε γνωστό κλαμπ της περιοχής του Λαγανά κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού. Την επομένη μέρα ήταν καλά στην υγεία της και πήγε για κολύμπι, ωστόσο στη συνέχεια, αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, όταν ξύπνησε δεν έβλεπε.

Αμέσως ζήτησε βοήθεια από τους φίλους της οι οποίοι τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, στο οποίο διαπιστώθηκε απώλεια της όρασής της αλλά και νεφρική ανεπάρκεια.

Εσπευσμένα, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]