ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μην χάσετε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 18 Νοεμβρίου

17/11/18 • 18:02 | UPD 17/11/18 • 18:05

Newsroom eleftherostypos.gr

Με κεντρικό τίτλο «Τα πρακτικά της ΔΕΚΑ καίνε υπουργούς», ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ήταν ενήμερη για το φέσι των 115 εκατομμυρίων ευρώ της ELFE του Ομίλου Λαυρεντιάδη.

Με αποκαλύψεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικά δημοσιεύματα κυκλοφορεί ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής στις 18 Νοεμβρίου.

Με κεντρικό τίτλο «Τα πρακτικά της ΔΕΚΑ καίνε υπουργούς», ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει πως η κυβέρνηση ήταν ενήμερη για το φέσι των 115 εκατομμυρίων ευρώ της ELFE του Ομίλου Λαυρεντιάδη.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε:

  • Σύμφωνα με τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΑ, το Μαξίμου και κυβερνητικά στελέχη γνώριζαν και… αδιαφορούσαν για τα χρέη.
  • Η εκτίναξη των οφειλών της ELFE την τριετία 2015-2017 και η «περίεργη» διαπραγμάτευση για ανταλλαγή με ακίνητα τα οποία ήταν δεσμευμένα από τις διωκτικές Αρχές.
  • Τα εύσημα του προέδρου της ΔΕΠΑ προς το διευθύνοντα σύμβουλο επειδή στο παρελθόν ήταν γενικός διευθυντής της ELFE.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να δώσει κουτσουρεμένα αναδρομικά στους συνταξιούχους για να αποφύγει το δικαστικό τσουνάμι, όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

«Μάχη» μεταξύ τραπεζών και Εφορίας έχει προκαλέσει το νεοκλασσικό του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι, όπως θα διαβάσετε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της ήττας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τη συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα και την οργή που αντιμετώπισε από τους Μητροπολίτες.

Αποκλειστικά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Μαίρη Συνατσάκη από «θαυμαστή» της με αποτέλεσμα να ζητήσει δικαστική προστασία.

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα διαβάσετε για τους αντιεξουσιαστές που είναι… εξουσία και τους αστυνομικούς που έχουν μετατραπεί σε σάκο του μποξ από το «δόγμα ανοχής» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σε συνέντευξη του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δηλώνει: «Γεροβασίλη, Παπακώστα να διαβούν τον… Ρουβίκωνα των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής θα βρείτε ακόμα δύο ένθετα: Astra – Ζώδια και Τύχη και TV Kous Kous.