Αθήνα Καιρός

Νίκαια: «Μπούκαραν» με κλεμμένο ΙΧ σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν κοσμήματα

1 λεπτό
Νίκαια: «Μπούκαραν» με κλεμμένο ΙΧ σε κοσμηματοπωλείο και άρπαξαν κοσμήματα

Στόχος διαρρηκτών έγινε κοσμηματοπωλείο στη Νίκαια κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τους δράστες να καταφέρνουν να αφαιρέσουν κοσμήματα και να προκαλέσουν σοβαρές φθορές στον χώρο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, όταν τρία άτομα έφτασαν έξω από το κατάστημα επιβαίνοντας σε κλεμμένο ΙΧ όχημα. Αφού προσέγγισαν το κοσμηματοπωλείο, προχώρησαν στη διάρρηξη, αφαιρώντας αντικείμενα αξίας μέσα σε λίγα λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση της κλοπής, οι δράστες εγκατέλειψαν το σημείο και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για την υπόθεση, συλλέγοντας στοιχεία από την περιοχή και εξετάζοντας καταγραφές από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]