Ζάκυνθος: Ακρωτηριάστηκε 11χρονος σε τρακτέρ – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ζάκυνθος: Ακρωτηριάστηκε 11χρονος σε τρακτέρ – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή ένα 11χρονο αγόρι που ακρωτηριάστηκε, δίνουν στο χειρουργείο οι γιατροί του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το 11χρονο Ζακυνθινόπουλο πλησίασε στο τρακτέρ το οποίο ήταν σε λειτουργία, καθώς ο πατέρας του ράντιζε, και άγνωστο ακόμα πως, το χέρι του μπλέχτηκε στον άξονα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί από τον ώμο.

Το παιδί διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και μπήκε στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία, για να σώσουν τη ζωή του παιδιού.

Πηγή: ΕΡΤ 

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version