Σεισμός 4.1 ρίχτερ στα ανοιχτά της Ζακύνθου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σεισμός 4.1 ρίχτερ στα ανοιχτά της Ζακύνθου

Σεισμός έντασης 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα (2/1) το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή των Στροφάδων, νότια της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά των Στροφάδων με εστιακό βάθος 9 χιλιομέτρων.

Ο σεισμός φέρεται να μην έχει προκαλέσει ζημιές, ενώ έχουν σημειωθεί αρκετοί μετασεισμοί μικρής έντασης κοντά στην περιοχή.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version