Ο κορυφαίος ερμηνευτής της τζαζ Άλαν Χάρις για πρώτη φορά στης Ελλάδα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ο κορυφαίος ερμηνευτής της τζαζ Άλαν Χάρις για πρώτη φορά στης Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ένας από τους κορυφαίους τζαζ τραγουδιστές της σύγχρονης αμερικάνικης σκηνής, ο Allan Harris.

Από αύριο Παρασκευή έως και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ο χαρισματικός τραγουδιστής από το Μπρονξ, στο απόγειο της καριέρας του, κερδίζοντας το χαρακτηρισμό ως «ο Nat King Cole του 21ου αιώνα!», ανεβαίνει στη σκηνή του «Half Note Jazz Club» (Τριβωνιανού 17, Μετς). Ο Allan Harris που ξεκίνησε να κάνει τις δικές του παραγωγές και ηχογραφήσεις, συνεργαζόμενος με σημαντικές τζαζ προσωπικότητες, όπως με τους Ray Brown, Benny Green, Mark Whitfield, σήμερα θεωρείται top στο σύγχρονο jazz vocal. Ο σπουδαίος αυτός τραγουδιστής για πέντε βραδιές θα ταξιδέψει το κοινό σε παλιές αλλά και νεότερες συνθέσεις από το δίσκο του «Black Bar Jukebox» (2015) και το περσινό αριστούργημα «Nobody’s Gonna Love You Better».

Πότε: 20-23/1. Εναρξη: Παρ. & Σαβ.: 22:30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30. Εισιτήρια: 20 €-30 €. Τη Δευτέρα 23/1 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές. Προπώληση: www.viva.gr, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης. Πληροφορίες : 210 9213310

Ξένια Στούκα

xstouka@e-typos.com

Από το ένθετο «Week End» της έντυπης έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version