Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου ο Φοίβος Δεληβοριάς εμφανίζεται στο Κινηματοθέατρο «ΡΕΞ» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και παρουσιάζει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ,  απ’ όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το ’89 ως εδώ.

Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση -“Best of”, λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα, αφού -είναι σε όλους γνωστό- τα καλύτερα πάντα έρχονται!

Μαζί με το Φοίβο η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη, η οποία αφήνει για λίγο τα «δανεικά παπούτσια» της στην είσοδο και ανακατεύει τη σκηνή-μωσαϊκό, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Πλήκτρα: Σπύρος Μάνεσης

Link: www.foidel.gr

Management/Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Κινηματοθέατρο ΡΕΞ – Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 12€

Προπώληση: 10€

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version