Ο Δημήτρης Σχοινάς τραγουδάει με τους γονείς του στην Αμερική

08/10/18 • 18:39 | UPD 08/10/18 • 18:40

Newsroom eleftherostypos.gr

Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο για τρεις συναυλίες και σε μία εξ αυτών ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει ο γιος τους Δημήτρης.

Πριν από μερικούς μήνες βλέπαμε τον Διονύση Σχοινά να μιλάει στην Ελένη Μενεγάκη για τον γιο του και να περιγράφει πως νιώθει που ετοιμάζεται να πάει φαντάρος. Λίγο πριν μπει για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, ο Δημήτρης Σχοινάς ακολούθησε τον μπαμπά και τη μαμά Καίτη Γαρμπή στις ΗΠΑ, στην περιοδεία που κάνουν.

Οι τρεις τους ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για συναυλίες που έχουν προγραμματίσει να δώσουν. Την περασμένη βδομάδα βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για δύο συναυλίες, εκεί όπου η Καίτη Γαρμπή είχε μια ωραία εμπειρία σε ένα σχολείο του Μπρούκλιν.

Αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Ιλινόις και πιο συγκεκριμένα στο Σικάγο. Εκεί έδωσαν το βράδυ  του Σαββάτου συναυλία και τραγούδησαν δικά τους τραγούδια, αλλά και άλλων Ελλήνων. Δεν ήταν όμως μόνο η Γαρμπή και ο Διονύσης που τραγούδησαν. Κάποια στιγμή ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης και είπε το Ποτέ του μπαμπά του και φυσικά και το ντουέτο τους Δεν Μεγαλώνω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης έχει βρεθεί επί σκηνής μαζί με τον Διονύση ή την Καίτη. Τον έχουμε δει να τραγουδάει με τον μπαμπά του στο νυχτερινό μαγαζί στη Μύκονο, όπου εμφανίζεται τα καλοκαίρια.

Αυτή ήταν η τελευταία τους συναυλία και ετοιμάζουν βαλίτσες επιστροφής, ώστε να μπουν σε ρυθμούς νυχτερινής διασκέδασης για το φθινόπωρο.

Δείτε στο 7ο λεπτό του βίντεο.


Copy link
Powered by Social Snap