Το ντεκολτέ της Λίντσεϊ Πέλας είναι χαοτικά ατελείωτο [εικόνες]

08/10/18 • 18:11 | UPD 08/10/18 • 18:12

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Λίντσεϊ Πέλας είναι από τις πιο σέξι γυναίκες και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει καθόλου γι΄αυτό. Όπως κι εσύ δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να το αντιληφθείς.

Αν της ζητούσαμε να μπει σε ένα μπαρ γεμάτο με άντρες, τότε θα βλέπαμε να σπάει ένα ρεκόρ γκίνες. Θα ήταν η πρώτη φορά που θα έστριβαν τόσα κεφάλια προς μία κατεύθυνση. Κάποια ίσως και να έστριβαν παραπάνω από το φυσιολογικό. Ίσως να έπιαναν 360 μοίρες. Η Λίντσεϊ Πέλας είναι ένα κορίτσι που δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτείς ότι υπάρχει στ΄αλήθεια. Θα θεωρείς πάντοτε ότι είναι ψευδαίσθηση.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να συγκρατηθεί το μυαλό, μόνο έτσι μπορεί να μείνει λογικό. Αν πιστέψει ότι είναι αληθινή, θα γεννηθούν ιδέες που σίγουρα θα το οδηγήσουν στην απώλεια της λογικής.

Είναι υπερπληθωρική. Όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στη συμπεριφορά. Ξέρει πως να κινηθεί στο χώρο, ξέρει πως να κοιτάξει, ξέρει πως να διεγείρει τη φαντασία. Ξέρει γενικά πως να μετατρέψει κάθε άντρα σε πιστό της υπηρέτη. Η Λίντσεϊ Πέλας είναι από τις πιο σέξι γυναίκες και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει καθόλου γι΄αυτό.

Όπως κι εσύ δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να το αντιληφθείς. Θα κοιτάς μια φορά τη μέρα το προφίλ της στο Instagram και θα παίρνεις την απαραίτητη δόση. Από το ντεκολτέ της που ώρες ώρες μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ, από το παμπόνηρο βλέμμα της, από τους ακκισμούς της και πολλά άλλα.

View this post on Instagram

this dress upset a few souls last night… whoops 😢

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

View this post on Instagram

I love a plunging neckline

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

Copy link
Powered by Social Snap