Έτσι την χαρακτήρισε η ίδια

Η «παρανοϊκή» ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με μπικίνι [εικόνα]

06/09/18 • 17:26 | UPD 06/09/18 • 17:26

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια από τις λίγες φωτογραφίες της με μπικίνι το φετινό καλοκαίρι και ο λόγος που το έκανε χαρακτηρίζεται από εκείνη ως «παρανοϊκός».

Το φετινό καλοκαίρι δεν είχε σχέση με τα προηγούμενα για τη Μαίρη Συνατσάκη. Όχι, δεν αναφερόμαστε στον ντόρο που έγινε με το προφίλ της στο Instagram. Αναφερόμαστε στο γεγονός πως αυτό το υπέροχο πλάσμα πέρασε ένα μεγάλο μέρος στο Μάτι και τη Ραφήνα για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους. Λόγω αυτού επέλεξε να μην κάνει αναρτήσεις με μαγιό ή με κάτι άλλο που στην δική της λογική έμοιαζε άτοπο να κάνει.

Η τελευταία της ανάρτηση είναι από τις σπάνιες, μιας και η Μαίρη είναι με το μπικίνι της, θέαμα που το φετινό καλοκαίρι δεν είδαμε σχεδόν καθόλου στο προφίλ της.

Η φωτογραφία της βέβαια δεν τραβήχτηκε σήμερα και είναι ένα throwback όπως λέει και η ίδια στο σχόλιο της. Αυτό που αξίζει περισσότερο είναι ο «παρανοϊκός» – όπως τον χαρακτηρίζει – λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε αυτή τη φωτογραφία. Όπως εξηγεί σε ένα στόρι της της άρεσε που οπτικά συνδέεται με την ακριβώς από κάτω φωτογραφία.

Στη μία φαίνεται το σώμα της μέχρι τις κλειδώσεις των γονάτων και από κάτω θάλασσα. Στην άλλη είναι η θάλασσα και το κομμάτι των ποδιών της Μαίρης που δε φαίνεται στην πρώτη εικόνα. Αν τις δείτε τη μία κάτω από την άλλη, δένουν πολύ αρμονικά και μοιάζουν σαν συνέχειες.

Πειράζει που εμείς δεν το βρίσκουμε παρανοϊκό, αλλά τόσο γλυκό όσο είναι και η ίδια;

Copy link
Powered by Social Snap