Η Έλενα Τσαγκρινού φοράει το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο [εικόνα]

05/09/18 • 16:13 | UPD 05/09/18 • 16:14

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Έλενα Τσαγκρινού φοράει ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτους τους γλουτούς της και η ίδια φροντίζει να τους τονίσει ακόμα περισσότερο, τραβώντας το μαγιό προς τα πάνω.

Όταν έφυγε η Κρυσταλλία από τους Otherview, δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να βρεθεί μια ισάξια αντικαταστάτρια. Και σε φωνητικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο εμφάνισης. Τελικά οι δύο βασικοί του συγκροτήματος τα κατάφεραν και μας γνώρισαν την Έλενα Τσαγκρινού. Μια 19χρονη τότε κοπέλα που αναστάτωσε τους πάντες.

Πέντε χρόνια μετά, με μεγαλύτερο το στοιχείο της γυναίκας πάνω της, η Έλενα είναι ακόμα πιο σέξι, έχει μάθει άψογα πως να πλασάρει τον εαυτό της και γενικώς είναι ένα κορίτσι που αξίζει. Από κάθε άποψη. Από φέτος που κινείται πλέον σόλο, και επαγγελματικά και προσωπικά, ανέβηκε ακόμα περισσότερο στις ανδρικές προτιμήσεις.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν και οι αναρτήσεις της στο Instagram το καλοκαίρι. Αναρτήσεις που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Για παράδειγμα η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται αυτές  τις μέρες στη Λευκάδα, σε ένα μίνι διάλειμμα 3 ημερών από τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο με τον Αργυρό.

Στο Πόρτο Κατσίκι κάνει τις βουτιές της και τις κάνει φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτους τους γλουτούς της και η ίδια φροντίζει να τους τονίσει ακόμα περισσότερο, τραβώντας το μαγιό προς τα πάνω. Η παρουσία της εκεί είναι για μια φωτογράφηση και σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες λήψεις.