Υλικά – Σαγανάκι
2 κομμάτια γραβιέρα
Αλεύρι Γ.Ο.Χ
Ελαιόλαδο
Μέλι
Άσπρο σουσάμι καβουρδισμένο
Διαδικασία
Κόβουμε την γραβιέρα σε κομμάτια με πάχος 1,5 εκ. Βουτάμε το κάθε κομμάτι σε παγωμένο νερό και αλευρώνουμε πολύ καλά όλες τις επιφάνειες. Ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετό ελαιόλαδο και αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία να ζεσταθεί.
Τηγανίζουμε την γραβιέρα μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές γυρνώντας με σπάτουλα και όχι με πιρούνι. Βγάζουμε τα κομμάτια σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να τραβήξει. Μεταφέρουμε σε πιάτο και περιχύνουνε με μέλι.
Τέλος πασπαλίζουμε με σουσάμι και σερβίρουμε.
Ειδήσεις Σήμερα
Γρηγόρης Γκουντάρας: Από την Κατερίνα Καινούργιου με δική του εκπομπή
Το σόι σου: Η μεγάλη έκπληξη στα νέα επεισόδια – Ποιο πρόσωπο επιστρέφει
Η Αγγελική Νικολούλη δίνει spoiler πριν την πρεμιέρα του «Τούνελ»: «Ένα νέο θρίλερ κόβει την ανάσα»
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες γάμου
H Μάρω Κοντού σε μία σπάνια εξομολόγηση: «Θα μου άρεσε να είμαι ανώνυμη»
Τα 20άρια της TV – Ποιοι τρίβουν τα μάτια τους
Άννα Κυριακού: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της θρυλικής «Μπεμπέκας»
Τζένη Μπαλατσινού: Η σόλο δημόσια εμφάνιση και η σπάνια αναφορά στον δύσκολο τοκετό
Κατηγορίες για τη Μαρίνα Σάττι – «Δεν με πλήρωσε…»
Σωτήρης Ξενάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας
ΣΚΑΪ: Κρίσιμη ημέρα για Ρέβη και Κουρδή
Λάκης Λαζόπουλος: Η έκτακτη ανακοίνωση από το MEGA

