Υλικά – Σαγανάκι με κανταΐφι
- 400 γραμμ. κανταΐφι
- 80 γραμμ. βούτυρο λιωμένο
- 500 γραμμ. mix τυριών τριμμένα
- 100 γραμμ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- Πιπέρι
- 300 ml κρέμα γάλακτος
Για το σερβίρισμα
- Καβουρδισμένο αμύγδαλο
- Φιστίκι Αιγίνης
Διαδικασία
Για τη συνταγή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταψί 30 εκ. ή τρία σκεύη σαγάνι. Αρχικά ανοίγετε το κανταΐφι με τα δάχτυλα ώστε να αφρατέψει. Βουτυρώνετε το σκεύος και τοποθετείτε τη μισή ποσότητα από το κανταΐφι. Ραντίζετε με το μισό βούτυρο. Απλώνετε πάνω το mix των τυριών και τη μοτσαρέλα. Προσθέτετε το θυμάρι και πιπέρι.
Τοποθετείτε το κανταΐφι και ραντίζετε ξανά με το υπόλοιπο βούτυρο. Περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά. Αποσύρετε από τον φούρνο και σερβίρετε ζεστό.
Ειδήσεις Σήμερα
Ντέμης Νικολαΐδης: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και το συγκινητικό μήνυμα
Ανατροπή στη βραδινή ζώνη της Κυριακής – Τι έγινε με Voice και σειρές

