Κι ο Ντόναλντ Τραμπ παίζει γκολφ

Η Κιμ Καρντάσιαν αλλάζει το σύστημα απονομής δικαιοσύνης των ΗΠΑ

06/09/18 • 17:46 | UPD 06/09/18 • 17:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει ανήμπορος να κάνει κάποιες λογικές κινήσεις και δέχεται την κατεύθυνση και την πίεση από την Κιμ Καρντάσιαν. Η Κιμ βρίσκεται αρκετά συχνά στον Λευκό Οίκο τον τελευταίο χρόνο.

Δύο χρόνια πριν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Κάνιε Γουέστ είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα είναι υποψήφιος για το χρίσμα το 2020. Βρισκόμαστε στο 2018 και υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση ότι ο Κάνιε είναι αυτός που θα εκθρονίσει τον Τραμπ. Αν και υποστηρικτής του. Εσχάτως όμως είναι η Κιμ Καρντάσιαν που αναλαμβάνει πολιτική δράση και δείχνει ανώτερη του Προέδρου.

Δεν γνωρίζουμε πως φαίνεται σε εσάς, αλλά εμείς σκεφτόμαστε ότι όταν φτάνει μια τηλεπερσόνα που κάποτε την χλεύαζαν πολλοί, να είναι πολύ πιο αποφασιστική και επιδραστική στις μεταρρυθμίσεις των ΗΠΑ σε σχέση με τον Πρόεδρο, τότε η πολιτική έχει πάρει την κάτω βόλτα ή αποδεικνύεται απλά ένα χόμπι και όχι μια ουσία. Κι αυτό δεν είναι μειωτικό προς την Κιμ, αλλά προς τον παρόντα Πρόεδρο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει ανήμπορος να κάνει κάποιες λογικές κινήσεις και δέχεται την κατεύθυνση και την πίεση από την Κιμ Καρντάσιαν. Η Κιμ βρίσκεται αρκετά συχνά στον Λευκό Οίκο τον τελευταίο χρόνο. Πρώτα ήταν η υπόθεση της Άλις Τζόνσον που είχε φάει ισόβια για κατοχή ναρκωτικών και είχε εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής της και δεν της είχε δοθεί χάρη.

Εξαιτίας της η Άλις Τζόνσον αφέθηκε ελεύθερη για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της. Τώρα είναι η περίπτωση του Κρις Γιανγκ, ενός νεαρού που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών το 2014 και του επιβλήθηκε ισόβια ποινή, μιας και ήταν η τρίτη φορά που τον έπιαναν για κάτι τέτοιο. Η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να δοθεί άφεση στον Γιανγκ και μια μικρότερη ποινή.

Η περίπτωση του Γιανγκ οδήγησε το ανώτατο δικαστικό σύστημα και τον Πρόεδρο σε μια μεγάλη συζήτηση γύρω από μεταρρυθμίσεις στο ζήτημα της απονομής δικαιοσύνης. Σε αυτή την κουβέντα η Κιμ έχει θέση και μάλλον μεγαλύτερη πυγμή από τον Τραμπ.

Όπως εξηγεί στο TMZ ο πρώην δικαστής στο Τένεσι, Κέβιν Σαρπ, η Κιμ φαίνεται πως γνωρίζει κάτι για τον Τραμπ και τον έχει του χεριού της. Απ΄ό,τι φάνηκε στην κουβέντα της με τον Κούσνερ, την Ιβάνκα και τον Πρόεδρο, η Κιμ είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να πιέσει με επιτυχία προς την αλλαγή.

Μήπως τον επόμενο Μάιο μας ξαφνιάσει η Κιμ και θέσει εκείνη υποψηφιότητα για Πρόεδρος;