ΣΥΡΙΖΑ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη

25/06/18 • 22:41 | UPD 25/06/18 • 22:41

Να καταδικάσει τις «άθλιες ενέργειες» έγιναν στο όνομα ενός συνδέσμου του ΠΑΟΚ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης

Να καταδικάσει τις «άθλιες ενέργειες» έγιναν στο όνομα ενός συνδέσμου του ΠΑΟΚ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζοντας  «ακροδεξιές και περιθωριακές» ομάδες αυτές που δημιούργησαν τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας. Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ.

Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία. Και βέβαια, περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καταστά και την ίδια μέρος του».