Αθήνα Καιρός

Fancy James: Ο στυλίστας της Κίμπερλι Γκιλφόιλ αποκαλύπτει πως θέλει να μάθει ελληνικά για χάρη… των Ελλήνων ανδρών [βίντεο]

3 λεπτά
Fancy James: Ο στυλίστας της Κίμπερλι Γκιλφόιλ αποκαλύπτει πως θέλει να μάθει ελληνικά για χάρη… των Ελλήνων ανδρών [βίντεο]

Ο Fancy James μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη συνεργασία του με την Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, αλλά και για την αγάπη που, όπως αποκάλυψε, δέχεται από το ελληνικό κοινό, προσθέτοντας πως σκοπεύει να μάθει τη γλώσσα για να γνωρίσει Έλληνες άντρες.

Ο στιλίστας ανέφερε αρχικά: «Είμαι μια χαρά. Σήμερα είπα να ντυθώ σαν μια μικρή λεοπάρδαλη. Είναι κάτι απλό, για μία Κυριακή που θα πας για brunch».

Μιλώντας για τη συνεργασία του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, είπε: «Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ δεν είναι δύσκολη όσον αφορά στο στιλ της. Είμαι στη μόδα, όπως και εκείνη και είμαστε συνδεδεμένοι. Πάντα ξέρω και είμαι ενήμερος για το πώς θέλει να δείχνει. Είναι τύπου “ωραία, τέλεια” και είμαστε έτοιμοι να φύγουμε. Τις βραδινές ώρες, επειδή είναι πρέσβης και έχει πολλές συναντήσεις με πρωτόκολλα, θέλουμε να δείχνει θηλυκή, κυρία. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράει κοστούμι 24 ώρες το 24ωρο επειδή είναι πρέσβης».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αγαπώ την Ελλάδα. Θεέ μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Κάθε μέρα λέω τι μέρος. Τώρα είμαι ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη. Ήμουν εκεί για το Σαββατοκύριακο. Έχω εμμονή με την Ελλάδα. Η Μύκονος είναι το αγαπημένο μου νησί. Αγαπώ τους Έλληνες. Η αγάπη που λαμβάνω από τους Έλληνες είναι φοβερή. Είμαι τόσο πολύ ευπρόσδεκτος, που νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου… Πρέπει να μάθω ελληνικά γιατί είναι ωραία για εμένα να κοιτάξω για Έλληνες άντρες, οπότε πρέπει να μάθω τη γλώσσα».

Κλείνοντας, δήλωσε ότι του αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιατί μέσα από αυτόν αρχίζει να αγαπάει τη μουσική κουλτούρα της Ελλάδας.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]