ΑΓΡΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ

Survivor 2: Τρία κορίτσια προς αποχώρηση και γκρίνια στην ομάδα των Μαχητών

14/02/18 • 09:26 | UPD 14/02/18 • 09:42

Στα άκρα έφτασαν οι σχέσεις των Μαχητών μετά την ήττα τους από τους Διάσημους καθώς ετοιμάζονται να αποχωριστούν έναν παίκτη, μάλλον μια παίκτρια.

Χάνοντας έναν αγώνα με καθαρή διαφορά 10 – 5 το σκορ, βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού να ακονίζουν μαχαίρια και να μετατρέπουν σε αρένα την αυτοσχέδια σπηλιά που έστησε ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί και η ομάδα του προκειμένου να συζητηθούν υπό το φως της δάδας όσα χωρίζουν και όσα ενώνουν τους παίκτες.

Όπως είπε ο Θοδωρής «το παιχνίδι τώρα αρχίζει… Το ζήτημα είναι πως ο Νίκος, του οποίου ο ρόλος είναι πιο αδύναμος από καθενός, δεν βγήκε στη σέντρα για κάποιο λόγο πολύ περίεργο και αφήνοντας άφωνους και τους συμπαίκτες του, μάλλον λουφάροντας θα προχωρά στο παιχνίδι.

Ο καλύτερος παικτης των Μαχητών ο Ηλίας εκλήθη λόγω ασυλίας να προτείνει κάποιον παίκτη για αποχώρηση. Κι εκείνος, πρότεινε την Μαρίνα,η οποία του επιτέθηκε από την στιγμή του Συμβουλίου.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας κερδίσει την ασυλία πρότεινε την Ντάρια. Ο Νίκος ράστα πάλι την γλύτωσε και οι μαχητές εντελώς αψυχολόγητα βγάζουν δυο πολύ δυνατές παίκτριες στη δοκιμασία αποχώρησης.

Τρίτη υποψήφια η Ροδάνθη και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε μεταξύ τους και οι τρεις.