«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη: Σκέψεις για ΜΕΘ μέσα στο Βελλίδειο

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη: Σκέψεις για ΜΕΘ μέσα στο Βελλίδειο

Ιδιαίτερα μεγάλη πίεση δέχονται τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την Καθημερινή,  μελετάται το ενδεχόμενο εγκατάστασης κλινικών ΜΕΘ στο Βελλίδειο Συνέδριακο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έξω απο τα νοσοκομεία της πόλης εχουν εγκατασταθεί υποστηρικτικά σκηνές και λυόμενα περιπτερα τα οποία παραχώρησε η ΔΕΘ.

Πληροφορίες ακόμη ανέφεραν οτι το 424 Γενικο Στρατιωτικο Νοσοκομείο που διαθέτει ηδη δικές του ΜΕΘ, ετοιμάζεται να μετατρέψει σε θαλάμους νοσηλείας ακόμα και τους χώρους στο υπογειο – πυρηνικό καταφύγιο, ενώ ειναι έτοιμο το σχεδιο για αεροδιακομιδή ασθενών στην Αθήνα ή και αλλού.

Ειδήσεις 

Κορωνοϊός και απαγόρευση κυκλοφορίας: Όλοι σπίτι μετά τις 9 το βράδυ – Ποια άλλα μέτρα είναι πιθανά

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: 330 αστυνομικοί θετικοί στον ιό

Κορωνοϊός: Πέθανε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version