Αθήνα Καιρός

Tο Netflix γυρίζει στις Σπέτσες με Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Tο Netflix γυρίζει στις Σπέτσες με Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον

Από το προφίλ του ίδιου του σκηνοθέτη στο Instagram έμαθε όλος ο κινηματογραφικός πλανήτης ότι τα γυρίσματα του «Στα μαχαίρια 2» ξεκίνησαν.

Οπως ακριβώς υπαγόρευε ο προγραμματισμός, που έλεγε ότι αυτό θα γινόταν στις 28 Ιουνίου. Ο λόγος για τον Ράιαν Τζόνσον, που ανέβασε φωτογραφία με μια κάμερα δίπλα στη θάλασσα και στο βάθος να διακρίνονται οι Σπέτσες. «Καιαιαιαι ξεκινήσαμε! Πρώτη μέρα των γυρισμάτων του επόμενου μυστηρίου του Μπενουά Μπλον. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους και υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επιτρέπουν να κάνουμε όλα αυτά τα φονικά σε αυτές τις φιλήσυχες ακτές», έγραψε ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας.

Αμέσως μετά ακολούθησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα, όπου διακρίνονται ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Κέιτ Χάντσον να προετοιμάζονται για τις πρώτες λήψεις στο λιμάνι των Σπετσών φορώντας τις ιατρικές τους μάσκες. Ως γνωστόν πρωταγωνιστές της ταινίας είναι επίσης ο Εντουαρντ Νόρτον, η Τζανέλ Μονέ, ο Λέσλι Οντομ τζ., ο Ντέιβ Μπαουτίστα και πολλοί άλλοι αστέρες.

Την είδηση της έναρξης των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας ανέβασαν αμέσως όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά σάιτ του κόσμου, που προφανώς είδαν έγκαιρα τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ράιαν Τζόνσον. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δύο μήνες και θα πραγματοποιηθούν στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Το «Στα μαχαίρια 2» είναι παραγωγή του Netflix, το οποίο αγόρασε τα δικαιώματα για τη δεύτερη και την τρίτη ταινία της σειράς προκαλώντας «σκάνδαλο» μεγατόνων, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ δαπάνησε τον περασμένο Μάρτιο περισσότερα από 450 εκατ. δολάρια για να τα αποκτήσει. Η εξωφρενική αυτή αγορά έγινε αντικείμενο συζητήσεων, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών. Με αυτό τον τρόπο το Netflix θέλησε να αντεπιτεθεί στις ανταγωνιστικές πλατφόρμες, όπως το HBO Max, το Disney+, το Apple TV και το Amazon Prime.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία, που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019, είχε προϋπολογισμό 40 εκατ. δολαρίων και έκανε εισπράξεις 311 εκατ. δολαρίων σε όλο τον πλανήτη σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ο μόνος που συνεχίζει από το καστ εκείνης της ταινίας είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ, που ακόμα δεν έχει δει την τελευταία του περιπέτεια ως Τζέιμς Μποντ να προβάλλεται στους κινηματογράφους λόγω πανδημίας. Αυτό θα γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο. Μαζί του, τότε, απολαύσαμε τους Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κρις Εβανς, Ανα Ντε Αρμας, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ κ.ά. Ο Ντάνιελ Κρεγκ, όπως και τώρα, υποδύθηκε τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλον που κλήθηκε να διαλευκάνει το φόνο του 85χρονου συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων Χάρλαν Τρόμπλεϊ τη βραδιά των γενεθλίων του.

Οσον αφορά στο πότε και πού θα δούμε το «Στα μαχαίρια 2», ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το Netflix θα κάνει πρεμιέρα της ταινίας σε επιλεγμένες αίθουσες ή αν θα τη διαθέσει απευθείας ή παράλληλα με τις αίθουσες στους συνδρομητές του.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]