Αθήνα Καιρός

ΠΑΟΚ – Θέλτα: Ο Λουτσέσκου απαιτεί 150% προσπάθεια παρά τις απουσίες και τη δική του τιμωρία

4 λεπτά
ΠΑΟΚ – Θέλτα: Ο Λουτσέσκου απαιτεί 150% προσπάθεια παρά τις απουσίες και τη δική του τιμωρία

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού με τη Θέλτα (19/2, 19:45) στην Τούμπα, αντιμετωπίζοντας αρκετές σημαντικές απουσίες.

Ο επιθετικός Γιακουμάκης θα λείπει λόγω τιμωρίας, ενώ ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα καθίσει στον πάγκο εξαιτίας της δικής του ποινής. Παρά τις απουσίες, ο Λουτσέσκου ζήτησε να μην χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στην ετοιμότητα και τη συνοχή της.

«Δεν πρόκειται για το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν. Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, όπως το γνωρίζαμε από την αρχή, αλλά έχουμε προσαρμοστεί και ανταποκριθήκαμε καλά», δήλωσε ο προπονητής, προσθέτοντας ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει «εντός και των τριών στόχων του» και συνεχίζει να παλεύει «με πίστη». Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η αναμέτρηση θα απαιτήσει «το 150% για θετικό αποτέλεσμα».

Ο Λουτσέσκου επισήμανε τις διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι του Οκτωβρίου και τη διαχείριση εκείνης της περιόδου, σημειώνοντας ότι η ομάδα τότε βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δύο ημέρες. Τώρα, η αυτοπεποίθηση και η νοοτροπία της ομάδας είναι βελτιωμένες, παρότι η φετινή φθορά λόγω συνεχόμενων συμμετοχών έχει επιπτώσεις. Ο προπονητής ενημέρωσε για τα ιατρικά δεδομένα: ο Κωνσταντέλιας χρειάζεται περίπου δύο εβδομάδες, ο Μεϊτέ λιγότερο, ενώ οι Ντεσπόντοφ και Πέλκας θα μείνουν εκτός τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες», τόνισε.

Για την προσωπική του ποινή, ο Λουτσέσκου ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για παλαιότερη αντίδρασή του, προσθέτοντας ότι η ομάδα θα παίξει με καρδιά και μυαλό, χωρίς διαφορά λόγω της απουσίας του.

Ο 22χρονος μέσος Χρήστος Ζαφείρης, που ετοιμάζεται για την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ μετά τη φάση των ομίλων του Champions League, δήλωσε πως προσαρμόζεται συνεχώς και αποκομίζει εμπειρία: «Κάθε παιχνίδι στην Τούμπα ο κόσμος μας δίνει ώθηση και αυτοπεποίθηση. Παρά τις απουσίες, έχουμε ποιότητα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]