Τέλος η καραντίνα για την Σλόβαν Λίμπερετς – Θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τέλος η καραντίνα για την Σλόβαν Λίμπερετς – Θα αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Τσεχίας επιβεβαίωσε πως η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί κανονικά.

Επίσημη ενημέρωση παρείχε η Σλόβαν Λίμπερετς για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Τσέχοι με ανάρτηση τους στο facebook τονίζουν πως η εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί κανονικά, αφού ο επιθεωρητής έβαλε τέλος στην καραντίνα που είχε μπει η ομάδα έπειτα από την βαριά ίωση που είχε θέση νοκ-άουτ 12 παίκτες.

«Ο επιθεωρητής υγείας της χώρας έβαλε επίσημα τέλος στην καραντίνα της ομάδας μας. Το ματς για του Europa League θα διεξαχθεί κανονικά», αναφέρουν οι Τσέχοι.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version