Ξύπνησε δημοσιογράφο στη συνέντευξη τύπου ο Ναδάλ!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ξύπνησε δημοσιογράφο στη συνέντευξη τύπου ο Ναδάλ!

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος... έριξε έναν υπνάκο την ώρα που ο Ισπανός σχολίαζε την αναμέτρηση με τον Τζέιμς Ντακγουορθ και όταν ο Ράφα τον είδε... έπεσε γέλιο.

«Δεν έχει πολύ ενδιαφέρον σήμερα», είπε χαμογελώντας ο αριστερόχειρας τενίστας και μετά… καλημέρισε τον δημοσιογράφο: «Buongiorno Ubaldo»!

Ο Ιταλός δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι είχε επηρεαστεί από το τζετ λαγκ, για να λάβει στη συνέχεια τη… νέα ατάκα από τον Ναδάλ: «Ξέρω, έκλεισες τα μάτια για να είσαι πιο συγκεντρωμένος σε αυτά που λέω».

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: sdna.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version