περιμένει το τελικό «οκ» από το «Athens Alive»

O Γιαννακόπουλος κάνει κίνηση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με 35 εκατ. ευρώ

28/05/18 • 14:37 | UPD 28/05/18 • 14:43

Eτοιμος να κάνει μια νέα πρόταση για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που προτίθεται να καταθέσει πρόταση αγοράς των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ προσφέροντας 35 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο.

Eτοιμος να κάνει μια νέα πρόταση για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς σύμφωνα με όσα μετέδωσε o Sport24 Radio 103,3 προτίθεται να καταθέσει πρόταση αγοράς των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ προσφέροντας 35 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο.

Από τη στιγμή που ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είδε τις εξελίξεις για το «Athens Alive» να είναι θετικές και τον συντελεστή δόμησης να πηγαίνει στο 0,6 προσπαθεί να πείσει τα μέλη του κονσόρτιουμ να πουν από τώρα το «ΟΚ», ώστε να μπουν στην πράσινη ΠΑΕ.

Και με το επιχείρημα ότι το όλο πρότζεκτ του «Athens Alive» θα προχωρήσει ακόμα πιο γρήγορα υπό την «σκέπη» του Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι κοντά στο να πάρει τη θετική απάντηση του κονσόρτιουμ για την αγορά της ΠΑΕ.

Αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάρει το «ναι», θα κάνει την πρόταση για αγορά της ΠΑΕ στον Γιάννη Αλαφούζο, του οποίου η στάση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή: sport24.gr