Αθήνα Καιρός

Ολος ο πλανήτης στα πόδια του Ρονάλντο – Αποθέωση για το φανταστικό του γκολ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Ολος ο πλανήτης στα πόδια του Ρονάλντο – Αποθέωση για το φανταστικό του γκολ

Το υπέροχο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι, χθες στο Τορίνο, στη νίκη (0-3) της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Γιουβέντους, έκανε τον γύρο του κόσμου και τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον πλανήτη, υποκλίθηκαν στον διάσημο Πορτογάλο επιθετικό.

Ole (Αργεντινή): «Είναι ένα ζώο. Σημείωσε δύο γκολ το ένα με ψαλιδάκι και έδωσε την ασίστ για το τρίτο. Μεγάλος. Κορυφαίος. Ολοι σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν».

https://www.youtube.com/watch?v=SHoB49AneHg

Globosporte (Βραζιλία): «Ο Κριστιάνο σκοράρει με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι και η Ρεάλ πανηγυρίζει θρίαμβο στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους. Μιλώντας, γράφοντας, σχεδιάζοντας ή εξηγώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα καθήκον που πάντα διευκολύνεται από την μεγαλοφυία του Πορτογάλου. Κάθε σεζόν, κάθε αποφασιστικός αγώνας, κάθε Champions League, γράφει ακόμα περισσότερο το όνομά του στην Ιστορία. Η Τρίτη αυτή δεν ήταν διαφορετική, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ, ένα από αυτά σε ανάποδο ψαλιδάκι και έδωσε την ασίστ στο τρίτο γκολ του Μαρτσέλο».

ESPN: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε το ένα της πόδι στα ημιτελικά με ένα ρεσιτάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Άρχισε κάνοντας ένα ρεκόρ. Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά, τον έκανε τον πρώτο παίκτη να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε δέκα διαδοχικούς αγώνες του Champions League. Ακολούθησε το εντυπωσιακό δέυτερο και η ασίστ στο τρίτο».

L’Equipe (Γαλλία): «Αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πραγματικά διαβολική. Με επικεφαλής τον φανταστικό Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε 3-0 την Γιουβέντους στο Τορίνο. Το αριστούργημα ήρθε στο δεύτερο μισό όταν ο CR7 πέταξε στον αέρα και, με τη χάρη μιας κίνησης όπως αυτές του Oliver and Tom (πρωταγωνιστής κόμικς για το ποδόσφαιρο), άφησε τον Μπουφόν έκπληκτο. Μια τεράστια κίνηση, μία σπάνια κλάση, που χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους της Γιουβέντους».

Gazzetta dello Sport (Ιταλία): «Όλοι στέκονται όρθιοι. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση στο αριστούργημα με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε το 0-2 στο Allianz Stadium, με το 90% των οπαδών της Γιουβέντους να τον χειροκροτούν».

Corriere dello Sport (Ιταλία): «Κριστιάνο Ρονάλντο, o μοναδικός. Ο CR7 σημείωσε δύο γκολ, ένα με ανάποδο ψαλιδάκι, στη συνέχεια έδωσε την ασίστ στον Μαρτσέλο για το τρίτο. Υπάρχουν νύχτες όταν πρέπει να παραδοθείς στα αποδεικτικά στοιχεία. Σε εκείνους εναντίον των οποίων, σηκώνεις τα χέρια ψηλά και λες «εντάξει, δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Μπροστά σε έναν Κριστιάνο Ρονάλντο στη βραδιά του έχεις λίγα να κάνεις. Ή τίποτα».

Tuttosport (Ιταλία): «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πραγματικά ένα φαινόμενο. Το στάδιο χειροκρότησε και η Γιουβέντους ταπεινώθηκε. Χειροκροτήθηκε. Η Γιουβέντους δεν έχει τέτοιο παίκτη».

A Bola (Πορτογαλία): «Τεράστιος Ροναλντο. Ένα απλά υπέροχο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος σημείωσε δύο γκολ, το γήπεδο σηκώθηκε και χειροκρότησε. Ο Πορτογάλος απάντησε με το χέρι του στο στήθος του, ως ένδειξη σεβασμού».

Record (Πορτογαλία): «Χωρίς λόγια. Η στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σημείωσε ένα από τα καλύτερα γκολ στην καριέρα του, που προσπαθούσε εδώ και πολύ καιρό. Και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]