Πάσχα 2023: Ο Τσίπρας πέταξε «μπότη» στην Κέρκυρα [Εικόνες]

2 λεπτά
Πάσχα 2023: Ο Τσίπρας πέταξε «μπότη» στην Κέρκυρα [Εικόνες]

Αλέξης Τσίπρας: Ένας από τους χιλιάδες Έλληνες που επέλεξαν φέτος να γιορτάσουν το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κεφαλονιά.

Αφού παρακολούθησε εχθές την περιφορά του επιταφίου στο χωριό Μπενίτσες, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε σήμερα το παρών στη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Στη συνέχεια, συμμετείχε στο έθιμο των Μπότηδων, σπάζοντας και ο ίδιος ένα κανάτι από το μπαλκόνι που είχε ανέβει.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει τις γιορτές του Πάσχα μαζί με την οικογένεια του στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023: Τα 5 «χαρτιά» του Μητσοτάκη για τις κάλπες

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Ανάσταση – Η πρόγνωση για την Κυριακή του Πάσχα

Μαλδίβες: Καρέ καρέ η στιγμή που καρχαρίας 100 κιλών δαγκώνει κολυμβήτρια

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version