απώλεια είχε η κυβερνητική συνοχή

«Ναι» από τον Δημήτρη Καμμένο στην πρόταση μομφής – Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

16/06/18 • 22:01 | UPD 16/06/18 • 22:22

Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης με τον Πάνο Καμμένο να τον διαγράφει από τους ΑΝΕΛ.

Μία απώλεια είχε η κυβερνητική συνοχή στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό. 
Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, και έθεσε τον εαυτό του ουσιαστικά εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολίασε με νόημα στο twitter:  «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή… κουτσός ο παίχτης…».

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε σχεδόν αμέσως επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία τον ενημερώνει για τη διαγραφή του Δ. Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ 

Με επιστολή του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος.

Να σημειωθεί ότι την ώρα που ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τον χειροκρότησαν θερμά και τον επευφήμησαν.

Από το Ποτάμι, δε, ο Σπύρος Δανέλλης ψήφισε «ναι», όπως ήταν η γραμμή του κόμματος, αλλά όχι για το Σκοπιανό.

Περισσότερα σε λίγο…

Copy link
Powered by Social Snap