«Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;»

Ο πρωθυπουργός με στολή πιλότου πέταξε με F-16 πάνω από το Αιγαίο [εικόνες & βίντεο]

12/10/17 • 14:45 | UPD 12/10/17 • 16:26

Νωρίτερα ένα ασυνήθιστο non paper εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Πτήση στο βόρειο Αιγαίο, με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16 52+ πραγματοποίησε  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που απογειώθηκε από την αεροπορική βάση του ΑΤΑ στη Λάρισα.

Νωρίτερα ένα ασυνήθιστο non paper εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Η ανεπίσημη ανακοίνωση παραφράζει την γνωστή ρήση: Πετάει, πετάει,ο γάιδαρος  και αναφέρει «πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.»

Ο Αλέξης Τσίπρας, που βρίσκεται από χθες στην Λάρισα, λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στην 110 πτέρυγα μάχης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Η έκπληξη φυσικά δεν ήταν αυτή, αλλά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πραγματοποιήσει πτήση με F-16! Αυτό έγινε περίπου στις 12 το μεσημέρι, αφού προηγουμένως ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας για το εγχείρημα.

Ο κύριος Τσίπρας πέταξε με F-16 της 337 μοίρας, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτό έγινε μαζί με τον αρχηγό της Αεροπορίας.

Η απόφαση αυτή για την πτήση του πρωθυπουργού ελήφθη τρεις ημέρες μόλις πριν την αναχώρησή του για το επίσημο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται να έχει κρίσιμες συνομιλίες με τον πρόεδρο Τραμπ για όλα τα ζητήματα.

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πετούσε με μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας [βίντεο]

Copy link
Powered by Social Snap