Πρόεδρος ΟΕΕ: Να τελειώνει η φαρσοκωμωδία με τις εισφορές των ελεύθθερων επαγγελματιών

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Πρόεδρος ΟΕΕ: Να τελειώνει η φαρσοκωμωδία με τις εισφορές των ελεύθθερων επαγγελματιών

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών ζητά το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ζητά ο‭ ‬πρόεδρος‭ ‬του‭ ‬Οικονομικού ‬Επιμελητηρίου‭ ‬Ελλάδος,‭ ‬‬Κωνσταντίνος‭‭ ‬Κόλλιας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κόλλιας δήλωσε:

«Η ‬φαρσοκωμωδία με‭ ‬τις ‬εισφορές ‬των ελεύθερων επαγγελματιών πρέπει ‬να τελειώσει.‭‭ ‬Η‭ ‬νέα‭‭ ‬χρονιά‭ ‬‬ήδη‭‭ ‬τρέχει,‭ ‬το‭ ‬‬ίδιο‭ ‬και‭‭ ‬ο‭ ‬νόμος‭ ‬για‭ ‬το‭ ‬νέο ‬τρόπο υπολογισμού.‭ ‬‬Παρ’‭‭ ‬όλα‭ ‬αυτά,‭ ‬εκκρεμούν‭‭ ‬ουκ‭ ‬ολίγα‭‭ ‬θέματα‭‭ ‬προς ‬διευκρίνιση.‭

Η κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας πρέπει να δώσουν τέλος στην τακτική της δημιουργικής ασάφειας, αυτή τη φορά στο πεδίο του ασφαλιστικού, που αποτελεί στην ουσία εμπαιγμό προς επιστήμονες και επιτηδευματίες, όταν μάλιστα καλούνται να πληρώσουν το νέο κεφαλικό φόρο, που – μαζί με τις υφιστάμενες υποχρεώσεις – φτάνει έως και το 70% των εσόδων τους».

Χάος με τα μπλοκάκια: «Αν δεν κόβεις απόδειξη, δεν θα πληρώνεις εισφορές», λέει τώρα ο Πετρόπουλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version