Η ηθοποιός δήλωσε πως είναι ερωτευμένη. Ο σύντροφός της είναι ο Γιώργος Καραθανάσης, CEO και αντιπρόεδρος μεγάλης εταιρείας με μπαχαρικά, με την ίδια να εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά της μέσω social media.
Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη ανάρτηση του συντρόφου της στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του, γράφοντας: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε».

Η ίδια συνόδευσε το σχόλιό της με μία κόκκινη καρδιά, ενώ και ο Γιώργος Καραθανάσης απάντησε «αποκαλώντας» την «καρδιά μου» – με τη χρήση emoticons.
![Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για την πολιτική – «Υπήρξε κάποια στιγμή…» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/02/maria-korinthiou-150x150.jpg)
