Στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη

Παντρεύτηκαν στην Κρήτη Λασκαράκη και Σουλτάτος [βίντεο]

30/04/19 • 17:10 | UPD 30/04/19 • 17:10

Newsroom eleftherostypos.gr

Κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

«Βαλλόμαστε» πανταχόθεν από γάμους διασήμων. Μετά την ανακοίνωση για τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια, τώρα έχουμε την τελετή γάμου ανάμεσα στη Βάσω Λασκαράκη και τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο. Πρόκειται για έναν γάμο που είχε προαναγγελθεί, αλλά όχι γι΄αυτή την περίοδο.

Στις αρχές του 2019 η Βάσω Λασκαράκη είχε δηλώσει στη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη ότι δεν είναι στα άμεσα πλάνα ο γάμος με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Επρόκειτο για μια φήμη που ακουγόταν από τον Οκτώβριο. Τελικά, κάπου τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε η αναγγελία του γάμου σε μια εφημερίδα. Όλοι υποθέταμε ότι θα γίνει προς καλοκαίρι μεριά εν δόξη και τιμή.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος όμως είχαν άλλα πλάνα. Έχοντας αποφασίσει να κάνουν Πάσχα στο Ηράκλειο, παντρεύτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα στην εκκλησία Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου.

Στον γάμο συνόδευσε τη Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα, ενώ κουμπάρες ήταν η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη,  Ρίτσα και η νύφη του Λένια. Αυτό συνέβη γιατί το πάρτι του γάμου προγραμματίστηκε να γίνει στο κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη. Προκάλεσε πάντως έκπληξη, μιας και περιμέναμε την Αθηνά Οικονομάκου να είναι κουμπάρα, όπως ήταν η Βάσω στης Αθηνάς πέρσι.

Η ηθοποιός έκανε πρώτη γνωστό το γεγονός με story στο Instagram.

Σήμερα το πρωί δόθηκε και το λεπτομερές ρεπορτάζ στο Happy Day.

Copy link
Powered by Social Snap