Στη Μύκονο βρίσκεται η Mariah Carey μαζί με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της, James Packer και τα δίδυμα παιδιά της που απέκτησε μαζί με τον πρώην σύζυγό της Nick Cannon.
H κάμερα του Mykonos Live Tv, εντόπισε τη Αμερικανίδα ντίβα στο Nammos, μαζί με την οικογένειά της. Η μουσική ξεσήκωσε την τραγουδίστρια που χόρεψε έναν αισθησιακό χορό, φορώντας ένα λευκό φόρεμα. Εκείνο που σχολιάστηκε περισσότερο, ήταν ότι κάτω από το φόρεμα η Carey δεν φορούσε εσώρουχο, βάζοντας φωτιά στην φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.



https://youtu.be/KOt53pIJcpg

![Ο χορός χωρίς εσώρουχο της Mariah Carey στην Μύκονο [εικόνες & βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/09/mariah-careu-mukonos-xoros-esorouxo-1300-1000x500.jpg)

















