«Είναι πατέρας, είναι σύζυγος, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο άτομο και όσοι τον ξέρουν μιλούν για τις ευαισθησίες που έχει», δήλωσε ο δικηγόρος του 25χρονου τράπερ, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.
«Δεν ήρθαμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Και οι δύο ήταν νέα παιδιά, ναι υπήρχε μια διαφωνία, ναι υπήρχε μια άσχημη συμπεριφορά εκ μέρους του δικού μας, η απόσταση όμως από την απόπειρα ανθρωποκτονίας που κινήθηκε η δίωξη, είναι μεγάλη», τόνισε ο δικηγόρος του 25χρονου ράπερ, μιλώντας στο MEGA την Τρίτη το πρωί (06.02.24) για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.
Και συνέχισε: «Υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ νέων παιδιών. Έρχεται ο δικός μας και δίνει ένα χτύπημα, αυτό δεν αμφισβητείται. Παρόλα αυτά, το θύμα δεν πέφτει από αυτό το χτύπημα. Έρχεται ένα έτερο πρόσωπο, λένε οι τρεις μάρτυρες που ήταν παρόντες και από την πλευρά του θύματος, τον χτυπάει, πέφτει από το χτύπημα, όταν πέφτει δεν έχει κάποιο εξωτερικό τραύμα, έρχονται και του δίνουν τις πρώτες βοήθειες οι δράστες, φεύγουν όλοι κανονικά όρθιοι και μετά από μια μέρα το θύμα παρουσιάζει κάποιον πόνο και πηγαίνει στο νοσοκομείο».
«Ο εντολέας μου λέει ”ας μπω φυλακή, το παιδί να γίνει καλά”, το εκφράζει από την πρώτη στιγμή, έχει και στο ΑΧΕΠΑ».




















