Αθήνα Καιρός

Πέθανε ο «Εσκομπάρ» της Κρήτης: Αποφυλακίστηκε με άδεια λίγων ωρών ο γιος του για να πάει στην κηδεία

3 λεπτά
Πέθανε ο «Εσκομπάρ» της Κρήτης: Αποφυλακίστηκε με άδεια λίγων ωρών ο γιος του για να πάει στην κηδεία

Έφυγε από τη ζωή ο διαβόητος Κρητικός "Εσκομπάρ" που είχε εμπλακεί σε μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών και είχε αποφυλακισθεί λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Στις υποθέσεις του όμως είχε εμπλακεί και ο γιος του ο οποίος τελεί υπό κράτηση και χρειάστηκε να λάβει ολιγόωρη άδεια προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του φρουρούμενος. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κηδεία δεν τελέστηκε σε κλειστό κύκλο αλλά είχε πολύ κόσμο.

Ο 51χρονος απεβίωσε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου το Σάββατο το μεσημέρι 18/5 και η κηδεία του τελέστηκε την Κυριακή 19/5 σε χωριό της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς.

Μετά την κηδεία ο γιος του που βρίσκεται υπό προσωρινή κράτηση για τη γνωστή υπόθεση με το δέμα από την Ολλανδία επέστρεψε στη φυλακή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr o εκλιπών είχε αποφυλακιστεί τον Ιούνιο του 2023 καθώς προέβη τότε σε αίτημα αποφυλάκισης με όρους λόγω εκτεταμένης διασποράς καρκίνου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2023 μαζί με τον 24χρονο σήμερα γιο του και μια 42χρονη σήμερα γυναίκα για υπόθεση κοκαϊνης από το εξωτερικό και ένα δέμα με παραλήπτες.

Μετά το αίτημα αποφυλάκισης εκδόθηκε διάταξη από την Ανακρίτρια η οποία επέβαλλε αντί κράτησης περιοριστικούς όρους ενώ ενεχειρίστηκαν πλήθος εγγράφων για το πρόβλημα υγείας από το οποίο εν τέλει κατέληξε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάζεται στις 30 Μαΐου στο Εφετείο Ανατολικής Κρήτης μετά από διακοπή τον Απριλίου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]