Αθήνα Καιρός

Κρήτη: «Ήταν εδώ χωρίς νερό και φαγητό» είπε ο γιος της 48χρονης που είχε εξαφανιστεί 4 μέρες

4 λεπτά
Κρήτη: «Ήταν εδώ χωρίς νερό και φαγητό» είπε ο γιος της 48χρονης που είχε εξαφανιστεί 4 μέρες

Κρήτη: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 48χρονης που είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο στις Αρχάνες Ηρακλείου στην Κρήτη και βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/5).

Ο εντοπισμός της γυναίκας στην Κρήτη έφερε χαμόγελα ανακούφισης και ευτυχίας στην οικογένειά της.

«Είμαστε πανευτυχείς. Όλη η ιστορία είχε ένα αίσιο τέλος» είπε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Λεωνίδας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν για τον εντοπισμό της.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν ήθελαν να την πιέσουν κι έτσι δεν τη «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις για το πού βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες. «Πρέπει να πάμε σε ένα νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και σιγά σιγά θα μας τα πει όλα» είπε ο γιος της.

YouTube thumbnail

Κρήτη: «Είχαμε περάσει από το σημείο που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών»

«Ήταν εδώ όλες τις ημέρες χωρίς νερό, χωρίς φαγητό. Εμείς από το σημείο αυτό είχαμε περάσει, είναι μια δύσβατη περιοχή με βράχους και ρυάκια» επισήμανε προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δεν την είχαν εντοπίσει νωρίτερα.

Η γυναίκα βρέθηκε καθισμένη κάτω από ένα δέντρο. Είχε δίπλα της μια σακούλα, στην οποία θα έβαζε τους «χοχλιούς» που θα μάζευε και το τσαντάκι της.

«Ήταν τεράστια η αγωνία όλες αυτές τις μέρες. Έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα» είπε ο Λεωνίδας και ευχαρίστησε ξανά τους ανθρώπους που συμμετείχαν στις έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από το σπίτι της στις Αρχάνες για να πάει να μαζέψει χοχλιούς. Όμως οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν επέστρεφε σπίτι με αποτέλεσμα το πρωί της Κυριακής ο σύζυγος της να δηλώσει την εξαφάνισή της στις αρχές.

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Συντάξεις σε δημόσιο-ΟΤΑ: Αναδρομικές αυξήσεις για βαρέα για 15 ειδικότητες!

Φορο-σοκ στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Ολα όσα προβλέπει

Εβρος-Συνοροφύλακες: Οι συνομιλίες του αρχηγού-«καουμπόυ»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]