Ηράκλειο: Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλαν στον 60χρονο που έβαλε φωτιά στο Λευκοχώρι

1 λεπτό
Ηράκλειο: Πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλαν στον 60χρονο που έβαλε φωτιά στο Λευκοχώρι

Στον 60χρονο που έκαιγε κλαδιά στο Λευκοχώρι Ηρακλείου, του επέβαλαν το πρόστιμο ύψους 3.375 ευρώ, καθώς προκλήθηκε η φωτιά σε δασική έκταση.

Ο άνδρας ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι στην προσπάθειά του να κάψει τα κλαδιά, ξέφυγε η φωτιά, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει άμεσα την Πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 4/6 και κατέκαψε δασική έκταση και αγροτικές καλλιέργειες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 16 οχήματα και 22 άνδρες, καθώς και δύο πεζοπόρα τμήματα, μία υδροφόρα ΟΤΑ και ένα χωματουργικό μηχάνημα.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version