Συγκεκριμένα, διενεργήθηκε έλεγχος σε φορτηγό όχημα το οποίο είχε εκφορτωθεί από πλοίο που έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από την Ιταλία.
Κατά τον έλεγχο, κατόπιν ένδειξης από τον σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Βλαντ», τα στελέχη εντόπισαν επιμελώς στοιβαγμένα στο χώρο του φορτίου, 22 χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν διακόσιες 200 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας συνολικού μικτού βάρους 225,880 κιλών.
Ο 54χρονος οδηγός του φορτηγού πρόκειται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών και το όχημα με το επικαθήμενο.
Η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών εκτιμάται έως το ποσό του 1.807.040 €.



![«Κάναμε κοκαΐνη στην κουζίνα του ναού»: Τι είπε ο ψευτο-ιερέας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/11/iereas-narkotika-150x150.jpg)
![Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Αλιάκμονας στο Νεστόριο – «Ποτάμια» οι δρόμοι στην Ηγουμενίτσα – Τι περιμένουμε την Πέμπτη; [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/11/plimmires-nestorio-1536x692-1-150x150.jpg)