Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπεράσπιση, οι εργαστηριακές πραγματογνωμοσύνες για το όπλο και το μαχαίρι βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με τα αποτελέσματα να χαρακτηρίζονται «μερικά». Όπως αναφέρεται, στο όπλο εντοπίζεται γενετικό υλικό της Μαρίας και του Ολύμπιου σε διαφορετικά σημεία, ενώ εξετάζεται και δείγμα τρίτου, μη ταυτοποιημένου προσώπου.
Η παρουσία άγνωστου DNA στο όπλο έχει δημιουργήσει νέα ερωτήματα στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να θεωρείται από τους ειδικούς από μόνη της αποδεικτική στοιχείου εμπλοκής, καθώς ίχνη γενετικού υλικού μπορούν να παραμείνουν σε επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί DNA του κατηγορούμενου στα νύχια των θυμάτων, ενώ το γενετικό υλικό του γιου στη μητέρα αποδίδεται από την υπεράσπιση σε καθημερινή επαφή μεταξύ τους.
Ο 65χρονος, που κρατείται στον Κορυδαλλό, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι το έγκλημα ενδέχεται να προήλθε από τη μητέρα, η οποία στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται νέες καταθέσεις, καθώς και μαρτυρίες ατόμου που βρέθηκε στο σπίτι πριν την άφιξη των αρχών, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν και πιθανή δίοδο στα συρματοπλέγματα της οικίας, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Παρά τα νέα ευρήματα και τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης, ο κατηγορούμενος παραμένει το βασικό πρόσωπο της υπόθεσης, με τις Αρχές να αξιολογούν όλα τα δεδομένα προκειμένου να συμπληρώσουν το παζλ του διπλού εγκλήματος που συγκλονίζει το Αίγιο.
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Νέο εύρημα στο όπλο – Σημάδια πάλης εντόπισε ο ιατροδικαστής
Διπλό φονικό στο Αίγιο: Νέο εύρημα στο όπλο – Σημάδια πάλης εντόπισε ο ιατροδικαστής
Όλα τα νέα στοιχεία για το Αίγιο και το διπλό φονικό ανέφερε η εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε το νέο εύρημα στο όπλο και τα σημάδια πάλης που βλέπει ο ιατροδικαστής.Ο δράστης είχε αρκετό χρόνο για να αλλάξει τη σκηνή του εγκλήματος
«Υπήρχε αρκετός χρόνος να αλλάξει η σκηνή του εγκλήματος. Εάν ένας άνθρωπος κάνει χρήση πυροβόλου όπλου και πλυθεί καλά και μεσολαβήσουν κάποιες ώρες, είναι αναμενόμενο να μη βρεθεί πυρίτιδα στα χέρια του, όπως έχει πει η Κωνσταντία Δημογλίδου, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι έχει αλλάξει η σκηνή του εγκλήματος.
Έντονη μυρωδιά οινοπνεύματος στο σπίτι που έγινε το έγκλημα
«Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι υπάρχει έντονη μυρωδιά οινοπνεύματος, και γι’ αυτό ζήτησαν την εξέταση του κατηγορουμένου, θεωρώντας ότι έχει καταναλώσει αλκοόλ» σημείωσε η κ. Δημογλίδου αναφερόμενη σε ενδεχόμενο το οινόπνευμα να χρησιμοποιήθηκε για να αλλοιωθεί η σκηνή του εγκλήματος.
Δεν βρέθηκε το κινητό της άτυχης γυναίκας
«Υπάρχουν πολλά που δεν έχουν απαντηθεί» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., υπενθυμίζοντας ότι «το κινητό της γυναίκας δεν βρέθηκε ποτέ. Βρέθηκε ένα μέρος του κινητού που δεν είναι λειτουργικό και ήταν επιμελώς κρυμμένο στο σπίτι».
«Δεν έχει τελειώσει η έρευνα»
Παράλληλα, η κυρία Δημογλίδου σημείωσε ότι «δεν έχει τελειώσει η έρευνα» της Αστυνομίας, καθώς «υπάρχουν και άλλα δεδομένα που περιμένουμε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών».
«Οι έρευνα από το βιντεοληπτικό υλικό δεν έχει τελειώσει», ούτε διαδικασία με το όχημα του κατηγορούμενου, σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια, κάνοντας λόγο για νέο κύκλο ερευνών.
Σήμερα, 23 Ιουνίου, η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ανέφερε ότι υπάρχει νέο εύρημα στο όπλο και σημάδια πάλης εντόπισε ο ιατροδικαστής.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αντίστροφη μέτρηση για τις παραδόσεις των νέων φρεγατών: «Έρχονται» «Φορμίων» και «Νέαρχος» – Προχωρά η ναυπήγηση της φρεγάτας «Θεμιστοκλής»
- Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: «Δεν θέλω να πάω μέσα», έλεγε ο 43χρονος στη σύζυγό του λίγο πριν συλληφθεί [Βίντεο]
- Χαλκιδική: 72χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα

