Σοκ στην Εύβοια: Του επιτέθηκε πίτμπουλ ενώ κοιμόταν – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σοκ στην Εύβοια: Του επιτέθηκε πίτμπουλ ενώ κοιμόταν – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας από τα Ψαχνά Ευβοίας, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από πίτμπουλ, το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ κοιμόταν.

Το πίτμπουλ, ξέφυγε από διπλανό σπίτι και μπήκε στο διαμέρισμα του άτυχου άνδρα, καθώς βρήκε την πόρτα ανοιχτή, και άρχισε να του επιτίθεται άγρια, δαγκώνοντας τον στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα, με αποτέλεσμα να επέλθει ακατάσχετη αιμορραγία από τις βάναυσες δαγκωματιές.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στον νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: eviathema.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version