ΗΧριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψαν σήμερα, 23 Οκτωβρίου για το Παρίσι προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της Ελίνας Μπόμπα σε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καλλιτεχνικής της πορείας, όμως έζησαν μία εφιαλτική πτήση.
Το ταξίδι τους στη γαλλική πρωτεύουσα ήταν απλά ένας εφιάλτης. Όπως αποκάλυψε η Χριστίνα, οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στο αεροπλάνο να προσγειωθεί στο Παρίσι, με αποτέλεσμα η πτήση να καταλήξει στις Βρυξέλλες και από εκεί πήραν τρένο, έχοντας προηγουμένως βιώσει, σύμφωνα με την περιγραφή της ίδιας, μια ιδιαίτερα τρομακτική εμπειρία.
Ο λόγος του ταξιδιού τους είναι επειδή η μικρότερη αδελφή της influencer πρόκειται να δει ένα έργο τέχνης της να εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου.
Η περιπέτειά τους
«Αυτές είναι οι φάτσες της ταλαιπωρίας. Έχουμε ξεκινήσει από τις 6 η ώρα το πρωί για το Παρίσι. Έχουμε ζήσει μια πτήση εφιαλτική. Νομίζαμε ότι είναι η τελευταία μας. Δεν καταφέραμε να προσγειωθούμε στο Παρίσι. Ήρθαμε στις Βρυξέλλες και τώρα είμαστε στο τρένο για να πάμε στο Παρίσι», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.
Και πρόσθεσε: «Δύσκολος καιρός για να πας στο Παρίσι, αλλά μέσα σε όλα αυτά τα νέα που κυκλοφορούν, έχω ένα χαρούμενο νέο εγώ. Η μικρή μου αδερφή θα βάλει ένα έργο τέχνης της στο Λούβρο και θέλω να προλάβω να φτάσω στο Παρίσι για να πάω σήμερα στο πάρτι που έχουν το privé, για να δω το έργο της κρεμασμένο στους τοίχους του Λούβρου. Είμαι τόσο περήφανη», εξομολογήθηκε
Περήφανη αδερφή η Χριστίνα Μπόμπα
Και έγραψε σε μήνυμα: «Αρχικά είμαστε ζωντανοί και αυτό μου φτάνει. Επίσης είμαι η πιο περήφανη αδελφή του κόσμου! Τέλος, ελπίζω να φτάσουμε σώοι και αβλαβείς και να ζήσουμε αυτή τη μεγάλη μέρα».





















