Οι Anonymoys έριξαν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ: Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Οι Anonymoys έριξαν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ: Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) μπήκε στο στόχαστρο των Anonymous που έριξαν την επίσημη ιστοσελίδα της.

Με μήνυμά τους στο Facebook, οι Anonymous Greece αναφέρουν ότι «η ιστοσελίδα της ΔΕΗ είναι εκτός λειτουργίας από το πρωί» και προσθέτουν ότι «οι επιθέσεις κατά των συστημάτων τους θα συνεχιστούν».

Το μήνυμα των Anonymous: 

«Προκειμένου να εξυπηρετήσετε παντός είδους συμφέροντα, οργανωμένα κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να εμποδίζεται ο λογικός έλεγχος, στηρίζεστε σε καθαρά παραπλανητικά ή εκβιαστικά μέσα! Έτσι, δίνετε εντολή σε δικηγορικά γραφεία να στέλνουν εξώδικα σε συμπολίτες και στη συνέχεια κόβετε το ρεύμα όποτε προαιρείσθε. Να ξέρετε ότι αυτή η κατάσταση έχει φτάσει ήδη στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να έχετε γίνει ήδη Στόχος. Η σημερινή επίθεση στο www.dei.gr είναι απλά μια προειδοποίηση για το τί θα συμβεί, εάν εξακολουθήσετε αυτήν την πολιτική της τρομοκρατίας. Σύντομα θα καταστρέψουμε όλα τα ηλεκτρονικά σας συστήματα».

Η ιστοσελίδα της ΔΕΗ: http://www.dei.gr/

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version