Ανοίγει ξανά η Αμυγδαλέζα;

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ανοίγει ξανά η Αμυγδαλέζα;

Έτοιμη να ανοίξει εκ νέου τις πύλες της για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών είναι η Αμυγδαλέζα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.

Επικαλούμενος αποκλειστικές πληροφορίες, ο Σκάι μετέδωσε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ότι πρόθεση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να δημιουργηθεί, στους χώρους της Αμυγδαλέζας, χώρος «οικειοθελούς κράτησης» λίγων ημερών για όσους από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Η δομή θα λειτουργεί με τη συνεργασία του διεθνούς γραφείου μετανάστευσης και ουσιαστικά θα είναι ένα εθελοντικό κέντρο κράτησης όσων προσφύγων και μεταναστών επιθυμούν να φύγουν από το ελληνικό έδαφος.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version