Τραγωδία στο Ρέντη: Νεκρή 37χρονη σε τροχαίο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τραγωδία στο Ρέντη: Νεκρή 37χρονη σε τροχαίο

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 04.40 τα ξημερώματα σήμερα, στην Λεωφόρο Κηφισού, στο Ρέντη.

Επιβατικό αυτοκίνητο που σύμφωνα με την Τροχαία οδηγούσε μια 37χρονη, ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η 37χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 10 το πρωί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου μεταφέρθηκε.

Ελαφρά τραυματίστηκε ο συνοδηγός, 29 ετών.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version