Αθήνα Καιρός

Σοκ: Σκότωσε τη μάνα του και ήπιε το αίμα της για να την εκδικηθεί

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Σοκ: Σκότωσε τη μάνα του και ήπιε το αίμα της για να την εκδικηθεί
Επίθεση με μαχαίρι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας 27χρονος σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και ήπιε το αίμα της για να την εκδικηθεί. 

Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στο χωριό Ραμακατσάρ στην Ινδία. Ο δράστης διέφυγε και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Dilip Yadav και από τα εγχώρια ΜΜΕ χαρακτηρίζεται ως «βρυκόλακας κανίβαλος». Μια γυναίκα που παρακολούθησε το πρωτοφανούς αγριότητας φονικό, περιέγραψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. «Έτρεμα από φόβο και κρύφτηκα πίσω από έναν τοίχο την ώρα της κτηνωδίας», ανέφερε σοκαρισμένη η Samiran Yadav. Όπως είπε, άκουσε περίεργους θορύβους και πήγε να δει τι συμβαίνει.

Πλησιάζοντας αντίκρισε τον 27χρονο να χτυπά με τσεκούρι τη μητέρα του, Sumariya, στο κεφάλι, το λαιμό και τα στήθη. Μετά άρχισε να γλύφει το αίμα που έρεε από τις πληγές της και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της μέσα στο σπίτι, όπου την τεμάχισε σε μικρά κομμάτια, τα οποία πέταξε στη φωτιά. Έντρομη η αυτόπτης μάρτυρας επέστρεψε σπίτι της χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, καθώς φοβόταν για τη ζωή της. Λίγα 24ωρα αργότερα όμως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 27χρονος κατηγορούσε τη μητέρα του πως του κατέστρεψε το γάμο, την αποκαλούσε μάγισσα και υποστήριζε ότι σκότωσε τον πατέρα και τον αδερφό του. Οι γείτονες του που κατέθεσαν στην αστυνομία τον περιέγραψαν ως άνθρωπο που επηρεάζεται από τη μαγεία και μιλά συχνά για ανθρωποθυσίες.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]