Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην Ισπανία [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στην Ισπανία [εικόνες]

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν κοντά σε εμπορικό κέντρο στη Σαραγόσα της Ισπανίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στο σημείο έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα των τραυματισμό των δύο.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ακριβώς συνέβη και ποιος είναι υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς. Όπως μεταδίδουν ισπανικά μέσα, οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα El Pais ο άντρας φέρεται να πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν με την ενήλικη κόρη της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

ispania3-1000

ispania2-1000

ispania-1000

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version